ΝΕΑ ΤΗΣ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Η μύτη είναι ένα πολύ συχνό αισθητικό πρόβλημα που απασχολεί γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών. Στο αισθητικό πρόβλημα έρχεται συνήθως να συνυπολογιστεί και το λειτουργικό πρόβλημα. Μία στραβή μύτη είναι πολύ πιο πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα αναπνοής στο άτομο. Τη λύση και στους δύο τομείς, έρχεται να την δώσει η λειτουργική ρινοπλαστική, μια επέμβαση που μπορεί να δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Με τον όρο μη επεμβατική ρινοπλαστική εννοούμε τις διορθώσεις που μπορεί να γίνουν σε μια μύτη από πλαστικό χειρουργό χωρίς την ανάγκη χειρουργείου, αλλά με τη χρήση ενέσιμων υλικών, όπως το υαλουρονικό.

Η διαδικασία έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με την επέμβαση ρινοπλαστικής. Τα βασικότερα είναι τα παρακάτω:

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αθήνα διημερίδα που αφορούσε στη ρινοπλαστική. Διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής, Επανορθωτικής κι Αισθητικής Χειρουργικής. Επί δύο συνεχόμενες ημέρες παρουσιάστηκαν πολλές ενδιαφέρουσες ομιλίες που αφορούσαν συγκεκριμένα στην πλαστική ρινός και διαφράγματος. Πολλοί Έλληνες αλλά και ξένοι πλαστικοί χειρουργοί συμμετείχαν και ανέλυσαν σε βάθος και με κάθε λεπτομέρεια θέματα και προβλήματα που αφορούν στη ρινοπλαστική. Επί δύο «γεμάτες» ημέρες αναλύθηκαν σε βάθος νέες σύγχρονες τεχνικές και λεπτομέρειες της πλαστικής ρινός που ενδιαφέρουν τον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό της ρινοπλαστικής.

 

Είναι γνωστό ότι πολλές γυναίκες και πολλοί άνδρες, όταν επισκέπτονται ένα πλαστικό χειρουργό, για να διορθώσουν κάποια ατέλεια στο πρόσωπο ή στο σώματος τους, ζητούν, αν είναι εφικτό, το αποτέλεσμα, που θα έχουν, να μοιάζει με αυτό ενός συγκεκριμένου ηθοποιού ή star γενικά.

 

Υπάρχει έρευνα που έγινε από πλαστικούς χειρουργούς στο Beverly Hills για τις πιο δημοφιλείς επιλογές-προτιμήσεις (3 άνδρες και 3 γυναίκες) για κάθε ξεχωριστό σημείο, που ο κόσμος ζητά από τον πλαστικό χειρουργό να αλλάξει ή να διορθώσει. Η έρευνα για τα «Famed Hottest Looks» ήταν ετήσια και σε αυτή έγινε συλλογή και ταξινόμηση από τους πλαστικούς χειρουργούς, που την πραγματοποίησαν, της εκφρασμένης επιθυμίας των πελατών τους, το σημείο που θέλουν να αλλάξουν στο σώμα ή στο πρόσωπο, με ποιού συγκεκριμένου star θέλουν να προσομοιάζει.

Παράλληλα με την πλαστική μύτης, η οποία αποτελεί μια αισθητική επέμβαση που αφορά γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών, δίνεται η ευκαιρία να γίνει και λειτουργική επέμβαση στο διάφραγμα,τα ιγμόρεια και αμυγδαλεκτομή για να αποκατασταθεί και να απελευθερωθεί η αναπνοή. Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων αποτελεί σημαντική ευκαιρία καθώς με λιγότερη ταλαιπωρία, ένα χειρουργείο και μικρότερο κόστος μπορεί το άτομο να αποκαταστήσει και την αισθητική του προσώπου και την λειτουργική κατάσταση της μύτης. Η κακή αναπνοή μπορεί να οφείλεται στο διάφραγμα, στις ρινικές κόγχες ή τις ρινικές βαλβίδες. Η πλαστική επέμβαση δεν διορθώνει τα λειτουργικά προβλήματα, οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις κρίνεται απαραίτητο να γίνουν και οι 2 επεμβάσεις ταυτόχρονα. Μετά τη συνδυαστική επέμβαση η αποκατάσταση είναι γρήγορη, ομαλή με μερικές μόνο μελανιές που φεύγουν σε λίγες μέρες.

Η αναπνοή γίνεται υπό φυσιολογικές συνθήκες από τη μύτη. Εκεί φιλτράρεται και ρυθμίζεται η σωστή θερμοκρασία και υγρασία του αέρα που θα εισπνεύσουμε Για να είναι φυσιολογική η αναπνοή από τη μύτη θα πρέπει να μην βρίσκει εμπόδια ο αέρας. Αν η μύτη παρουσιάζει δυσλειτουργία ή και δυσμορφία τότε η ρινοπλαστική, σε συνδυασμό κάποιες φορές με διαφραγματοπλαστική μπορεί να δώσει άμεση και οριστική λύση.

Όταν δεν υπάρχει φυσιολογική αναπνοή δημιουργούνται αρκετά προβλήματα όπως κεφαλαλγία (πονοκέφαλος), ροχαλητό, ιγμορίτιδα, άπνοια και πολλά άλλα. Όλα αυτά δημιουργούν πρόβλημα τόσο στην υγεία του ασθενή όσο και στις καθημερινές δραστηριότητές του. Ένα άτομο που δεν έχει σωστό αερισμό κατά τη διάρκεια του ύπνου του, δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά, έχει κακή ποιότητα ύπνου και δεν ξεκουράζει επαρκώς σώμα και πνεύμα. Συνέπεια του κακού αερισμού είναι το άτομο να είναι κουρασμένο και κακόκεφο από την αρχή της ημέρας του, να μην μπορεί να αποδόσει σωστά ούτε στη δουλειά του, αλλά ούτε και σε άλλες ατομικές δραστηριότητες,όπως πχ στα σπορ και χόμπυ του.

Page 1 of 2

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.”

ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΑΘΗΝΑ: Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι

Καλέστε μας για ραντεβού

210 6985678

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20,
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαντζάρου 3 "Corfu Medica", Τ. 210 6985678
ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ: Τ.Κ.45500, T. 210 6985678

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!

SOCIAL MEDIA

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

210 6985678